30 dic 2012

DOCUMENTALS ALTAFULLA-LINK



NOVA SECCIÓ DE LINK, UN COP AL TRIMESTRE


D’acord amb les decisions preses a la darrere assemblea de Link,  s’ha  creat una nova secció audiovisual que es dirà DOCUMENTALS-LINK.  L’objectiu d’aquesta secció és donar-nos eines per a la reflexió i el debat  sobre qüestions fonamentals del nostre temps per tal de ajudar-nos a entendre el món en el qual vivim.  
La salut, la política, l’economia, els països emergents,   el medi ambient,  l’educació, les xarxes socials, la cybermedicina,  són alguns dels aspectes de la realitat  que està previst  tinguin un lloc en aquesta nova secció documental.
Les sessions tindran una periodicitat trimestral, es duran a terme a la sala de plens de l’Ajuntament a les 8 de la tarda i, com a novetat,  comptaran amb la presència d’una persona experta  en el  tema del documental  que oferirà informació i portarà el posterior debat.
Per començar,  el dia 31 de gener es projectarà Inside Job , la pel·lícula de Charles Fergusson (EUA, 2010) que explica la crisis financera actual i revela les connexions del mon acadèmic més prestigiós dels Estats Units amb els bancs i agencies de rating, a través d’unes incisives entrevistes.  Amb una excel·lent fotografia i una banda sonora molt suggerent,  el film ha tingut un gran èxit al 2011,  any de la seva estrena
Per acompanyar-nos en aquest debat, comptarem amb Ana Ana Beatriz Hernández Lara, doctora en Organització d’empreses per la Universidad Pablo de Olavide de Sevilla i professora agregada del Departament de Gestió d’ Empreses de l’Universitat Rovira i Virgili.
Per al segon trimestre de l’any 2013 volem oferir Sicko,  de Michael Moore (EUA, 2007).  Aquest film tracta les conseqüències de  no tenir una bona sanitat pública,  de confiar únicament en la sanitat privada i en allò que es pot comprar.
Confiem en que Documentals Altafulla-Link interessi  a molta gent  i es converteixi en un nou  component de la vida cultural d’Altafulla.



No hay comentarios:

Publicar un comentario