4 mar 2010

ACTIVITATS VARIADES

Aquest mes, al LINK i als seus associats/des se'ns acumula la feina. Comencem per aquest diumenge dia 7, on dues de les nostres associades per iniciativa pròpia han organitzat els 1rs ENCANTS d'Altafulla. Tindrà lloc a la Plaça Martí Royo. Al llarg de tot el matí podreu tafanejar els diferents articles de segona mà que trobareu a les distintes paradetes. No és un mercat de comerciants, sinò una iniciativa popular on la gent que ho ha demanat exposa objectes en bon estat que ja no utilitza i que per un mòdic preu un altre li pot donar utilitat. Tant si compreu, com sinò, segur que passareu una estona divertida.
Continuarem el dijous 18 de març amb la pel·lícula d'aquest mes del CINECLUB. Després de la bona acollida de l'anterior cinta on les imatges jugaven un paper fonamental i el ritme era pausat, canviem d'estil i us apropem una de les sorpreses d'aquest darrer any, la pel·lícula uruguaia MAL DÍA PARA PESCAR. Un film més dinàmic que l'anterior i que de ben segur agradarà a la majoria dels assistents.
Per acabar aquests dies frenètics d'activitat, acabarem amb els preparatius del 1R CAMPIONAT D'SCRABBLE d'Altafulla, i si són certes les nostres informacions, el primer de tot el Tarragonès. Serà un campionat per a debutants (es a dir per als que juguem a casa o no hem jugat mai). Segur que si voleu barrejar cultura i diversió, aquesta jornada no us decebrà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario