29 mar. 2010

1er CAMPIONAT D'SCRABBLE

El LINK referma la seva vocació transversal amb el 1r Campionat d'Scrabble d'Altafulla. Com ja sabeu, no només fem CINECLUB, i sempre que ens arriba una proposta cultural, esportiva, lúdica, social, medi ambiental... que creiem pot resultar interessant, donem tot el nostre suport personal i logístic per fer-la realitat.

El campionat d'Scrabble, n'és una mostra. El farem el proper dissabte 10 d'abril al Passeig Botigues de Mar (Pg. Marítim). Esperem que faci bon temps i que ho puguem fer a l'aire lliure. Sinó el farem igual, però dins les instal·lacions del Restaurant Acqua, al Club Marítim.
L'activitat començarà a les 10:30h. del matí. Si us heu d'apuntar, arribeu una mica abans. Es farà una primera ronda de partides, posant un límit d'una hora de joc (hi haurà un jutge que només farà servir el cronòmetre en cas de que algun jugador/a s’excedeixi contínuament en el temps de joc). Després farem una pausa de mitja hora per prendre el cafè o la cerveseta i, a les 12h. farem la segona ronda de joc.
Per la tarda, a les 17h. farem la darrera ronda classificatòria, per poder disputar la gran final a les 18:30h. amb els 4 millors jugadors/es del dia.
Tothom, com a mínim, podrà jugar 3 partides. Si en una partida juguen 3 persones, el resultat es multiplica per 3. Si el nombre de jugadors és de 4 (lògic i desitjable), el resultat es multiplica per 4.
Al final de les 3 rondes, les dues del matí i la primera de la tarda, es sumen els punts que ha aconseguit cadascun dels/les participants. Les quatre persones millors classificades disputaran una darrera partida partint amb una puntuació de zero.

OBSEQUIS:
Aquestes 4 persones rebran dos passis dobles per a dues sessions del CINECLUB ALTAFULLA-LINK.
El guanyador/a absolut rebrà, també, un val per a un menú doble de cap de setmana al Restaurant Acqua.

El campionat infantil es farà únicament al matí. Faran una única ronda classificatòria, i els 4 que obtinguin major puntuació, disputaran la final.

OBSEQUIS:
Tots els participants rebran una entrada per anar als Cinemes Les Bruixes de forma gratuïta. El guanyador/a rebrà, a més un joc d'scrabble.

Què passa si només podeu anar a les partides del matí? No passa res. Únicament, que no tindreu opció a participar a la gran final. De totes maneres, desitgem poder comptar amb la vostra presència al llarg de tota la jornada.


ANIMEU-VOS I ENS VEIEM EL DIA 10.

P.S.: des d’aquí volem agrair al restaurant Acqua i als Cinemes Les Bruixes la seva col·laboració, que fa possible que es puguin dur a terme activitats com aquesta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario