10 oct. 2008

LES NUCLEARS A DEBAT

El divendres 10 d'octubre va tenir lloc, a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Altafulla, la conferència "L'energia nuclear; una solució de futur?" a càrrec del Sr. Joan Pallisé, ex-Director General de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. La conferència va ser estructurada en tres apartats:

L'energia nuclear.

Funcionament de les cetrals nuclears.

Les solucions energètiques en el món del futur.

La segona part de l'acte va consistir en un debat obert sobre la seguretat de les actuals centrals nuclears, amb la participació de representants sindicals de les centrals de Vandellòs i Ascó, el Sr. Pallisé i el públic assistent a l'acte.


Joan Pallisé Conflent és enginyer tècnic industrial per l'UPC i màster en Intervenció Ambiental pel l'UB. Ha desevolupat la seva activitat professional, primer en el sector de la instrumentalització i control de processos industrials i, posteriorment, en l'àmbit de la consultoria de medi ambient i energia. Ha realitzat nombroses publicacions i articles especialitzats sobre aquestes disciplines. Ha esta director del Servei Metereològic de Catalunya i membre del Consell de Direció de la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, així com Director General d'aquesta conselleria fins l'abril de 2008.


No hay comentarios:

Publicar un comentario