9 ago. 2008

1ª OLIMPIADA POPULAR D'ALTAFULLA

Unes hores més tard de l'inici dels JJ.OO. de Beijing, el LINK va organitzar a la platja la 1ª Olimpíada Popular d'Altafulla. Els Jocs cercaven originàriament la pau i el respecte entre els homes. Aquesta idea ens ha motivat per a organitzar una jornada on es combinessin la diversió i la competició. Per un dia, tots els que es van apropar a la platja, al costat del xiringuito "LaSal", van poder passar de senzills espectadors a ser els actors i actrius principals del veritable sentit de l'esport: la superació personal i la competència neta amb els altres. Tot dins d'un marc lúdic on l'importatnt era passar-ho bé i complir amb el lema olímpic "Citius, altius, fortius" (més ràpid, més alt, més fort).

Les proves, amb una participació superior a les 70 persones, van ser cursa de velocitat, salt de llargada i llançament de pes, tant en categoria masculina, com en femenina i infantil.

A més, al llarg de tot el dia, al costat del mateix xiringuito, es va poder gaudir de l'exposició "Història Olímpica", amb imatges i històries dels JJ.OO. de les diferents èpoques, i un petit homenatge a l'Olimpíada Popular de Barcelona de 1936. Els diferents documents escrits i visuals es van agrupar en cinc apartats:

  • Els Jocs a l'Antiga Grècia.
  • Els JJ.OO. de l'Era Moderna.
  • Moments i esportistes més destacats de la història olímpica.
  • Els JJ.OO. de Bijing 2008, en xifres.
  • L'Olimpíada popular de Barcelona 1936.

No hay comentarios:

Publicar un comentario