25 abr 2013

LA SALUT, EL NEGOCI DE LA VIDA

DOCUMENTALS ALTAFULLA-LINK

Presentat pels seus autors, Carlos Collazos i Carlos Vera

Dijous dia 2 de maig, a les 20:00 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Fitxa tècnica:
Director: Frederic Pahisa
Realitzadors: Carlos Collazos i Carlos Vera
Producció executiva: Josep Cabayol, 2012

La salut, el negoci de la vida és un documental de Solidaritat i Comunicació –SICOM– i de HOW Audiovisuals i Multimèdia, on s'explica la situació de la salut pública expecialment a Catalunya i es mostra l'agressivitat que el poder exerceix contra el dret inalienable a la salut.

El documental es basa en el dia a dia de les persones. Estudia com els determinants socials de la salut, que segons la OMS són les
circumstàncies en què les persones neixen, creixen, viuen, treballen i envelleixen, estan repercutint negativament sobre la vida dels ciutadans i ciutadanes. El resultat és un augment de les desigualtats en salut. Un fet que es demostra en descobrir que l'esperança de vida als barris empobrits de Catalunya és 8 anys inferior a l'esperança de vida dels rics.


La salut, el negoci de la vida observa i mostra un
procés que, tot disfressat de retallades i culpant la crisi, busca en realitat la privatització de la salut en general i la sanitat en particular. Tot plegat en detriment de la ciutadania i en favor del poder econòmic causant de les crisis, que està convertint el dret universal a la salut en un negoci.






NO US HO PODEU PRERDRE!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario