18 oct. 2010

THE HISTORY BOYS

Gran èxit d'assistència a la darrera projecció del Cineclub, on 90 persones van riure de gust al llarg de l'hora i mitja que va durar la pel·lícula alemanya "Soul Kitchen".
Per aquest mes us proposem un canvi de registre. Una cinta que és adaptació de l'obra teatral del mateix nom i que ha passat amb gran èxit pels teatres de tot el món. De la mateixa manera, la versió cinematogràfica ha estat molt ben acollida a tots els cinelubs de Catalunya i és per això que us la presentem aquí, a Altafulla, el proper dijous dia 21 a les 21h. en Versió Original. Un anglès del més depurat que podrem seguir els que no dominem aquesta llengua amb els subtítols en castellà.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Nicholas Hytner.
País:
Regne Unit.
Any: 2006.
Duració: 104 min.
Gènere: Comèdia dramàtica.
Interpretació: Richard Griffiths (Hector), Frances de la Tour (Sra. Lintott), Stephen Campbell Moore (Irwin), Samuel Barnett (Posner), Dominic Cooper (Dakin), James Corden (Timms), Jamie Parker (Scripps), Russell Tovey (Rudge), Samuel Anderson (Crowther), Sacha Dhawan (Akhtar), Andrew Knott (Lockwood), Penelope Wilton (Sra. Bibby), Adrian Scarborough (Wilkes).
Guió: Alan Bennett; basado en su obra.
Producció: Kevin Loader, Nicholas Hytner y Damian Jones.
Música: George Fenton.
Fotografia:
Andrew Dunn.
Muntatge: John Wilson.
Disseny de producció: John Beard.
Vestuari: Justine Luxton.
VERSIÓ ORIGINAL EN ANGLÈS, SOTSTITOLADA AL CASTELLÀ

SINOPSI

En una petita escola pública situada a la regió industrial del nord d’Anglaterra, vuit alumnes brillants i divertits, es disposen a emprendre la cursa definitiva per ser admesos en una de les dues universitats de més prestigi, Oxford i Cambridge. Guiats i, a vegades destorbats, per dos professors diametralment oposats en els seus mètodes, intenten superar l’intimidatori procés d’ingrés a la universitat. Al mateix temps els dos professors es disputaran la lleialtat i les ments dels nois, impartint lliçons fonamentals i revelant els seus propis defectes. Molt a l’estil de “El club dels poetes morts” els alumnes aprendran literatura, història... però sobretot a viure. Basada en la reconeguda obra teatral “The History boys”, desenvolupa un bon guió i unes grans interpretacions.

"Una classe casi magistral. (...) una bona notícia per a tot espectador disposat a que li vitaminin el cervell." (Jordi Costa: Diari El País)


TRÀILER DE LA PEL·LÍCULA

http://www.youtube.com/watch?v=45OsKkHhv90

No hay comentarios:

Publicar un comentario