16 may 2022

LA HIJA DE UN LADRÓN de Belén Funes

En la voluntat de recuperar pelis que es van quedar sense poder-se oferir durant la pandèmia, el Cineclub Altafulla recupera en aquesta ocasió una joia magistral, una òpera prima per emmarcar.

LA HIJA DE UN LADRÓN suposa el descobriment de Greta Fernández com una actriu immensa, que ens porta de la , en una història embolicada en una senzillesa i una naturalitat impressionantsperò que revetlla una complexitat digna de les grans obres.

Sara (Greta Fernández) ha estat sola tota la seva vida.  22 anys i un bebè i el desig de formar una família normal al costat del seu germà petit i el pare del seu fill. El seu pare (Eduard Fernández), després de molts anys d'absència i en sortir de la presó, decideix reaparèixer a les seves vides. Sara sap que ell és el principal obstacle en els seus plans i pren una decisió difícil: allunyar-lo d'ella i del seu germà.

Peli amb la que Belén Funes va guanyar el Goya a la millor direcció novell i Greta Fernández la Concha de Plata a la millor actriu al Festival de San Sebastián, a part d'emportar-se tres premis (millor film en llengua no catalana, direcció i guió) als Premis Gaudí. Un palmarès que avala una obra d'una gran perfecció, plena de veritat, que us quedarà impregnada al record.

Tràiler: https://youtu.be/rNAXkHBcdhA

Entrevista a la directora Belén Funes https://youtu.be/9cQQdxvP39U

Divendres 20 de maig de 2022.

Sala Teresa Manero. 20 Hores.

No recomanada a menors de 12 anys.




No hay comentarios:

Publicar un comentario