16 nov 2021

LES DUES NITS D'AHIR de Pau Cruanyes, Ignasi Avila, Gerard Vidal i Eduald Valdi

LES DUES NITS D'AHIR es una pel.lícula que surt de el que és inesperat, feta per directors molt joves. Una pel·lícula escrita a vuit mans per Eudald Valdi, Pau Cruanyes, Ignasi Àvila i Gerard Vidal i que va començar sent el seu treball de final de grau.

Una nit d'estiu, Eric roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. Aquella mateixa nit, Eric i els seus millors amics, Ona i Marçel, emprenen un viatge en cotxe per llençar les cendres. L'escapada, però, acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del seu objectiu inicial.

Una pel·lícula que ens parla de l'aprenentatge per encarar la mort en l'edat jove i ho fa des de la perspectiva de la mateixa generació que ho ha de viure i que no es troba preparada per afrontar-la.

Dotada d'una filmació directa, amb plans propers i sempre des de una mirada plena de naturalisme i realisme, LES DUES NITS D'AHIR es una peli plena de silencis, de moments viscerals i de sentiments intensos. Una proposta jove plena de maduresa.

Tràiler https://youtu.be/p2oDQ6rwZY4

Entrevista amb els directors https://youtu.be/Is7tKtxzW-0

No recomanada a menors de 16 anys.

Divendres 19 de Novembre a les 20 hores. Sala Teresa Manero.

Obertura de portes a les 19:30 h

Aforament limitat. Demanem fer ús de la mascareta en tot moment.




 




No hay comentarios:

Publicar un comentario