15 sept 2020

THE BREADWINNER (EL PAN DE LA GUERRA) de Nora Towmey

El Cineclub Altafulla us ofereix una nova i apassionant peli a la fresca! Una meravella de l'animació que us emocionarà!

THE BREADWINNER (EL PAN DE LA GUERRA) es l'història de Parvana, una nena d'onze anys que viu a Kabul, la capital d'Afganistan, en ple règim talibà. Quan el seu pare és detingut, els membres de la seva família es queden sense recursos i pel fet que les dones tenen prohibit guanyar diners, decideixen transformar Parvana en un noi per què pugui treballar.

Basada en la novel·la de Deborah Ellis, el tercer llargmetratge del prestigiós estudi irlandès Cartoon Saloon, ens porta el drama històric sota la direcció de Nora Towmey, una de les realitzadores i animadores més rellevants del moment. The Breadwinner explora la cultura, la història i la bellesa d'Afganistan des de el punt de vista femení. 

Una peli honesta que ens parla sobre la situació d´injustícia vers les dones i ho fa  d'una manera realista i sense caure en el victimisme.

Una pel·lícula captivadora sobre la valentia, els vincles familiars, la superació i la lleialtat en temps de guerra. L'història d'una heroïna que s'enfronta amb coratge i imaginació el temps que li ha tocat viure.

Si us agrada l'animació, aquesta peli és imprescindible. I si penseu que l'animació no és per vosaltres o que es per nens, us trobareu que aquest gènere pot tractar qualsevol tema amb el mateix rigor que qualsevol altre. I us sorprendrà moltíssim. 

Rodada amb un pressupost molt baix en comparació amb les grans superproduccions, el fet diferenciador de THE BREADWINNER és que és animació tradicional. Fixeu-vos en els moviments i les expressions dels personatges o en els escenaris ben detallats. Cada fotograma d'aquesta pel·lícula és una obra d'art.

Una peli per gaudir del cinema en tots els sentits!!!

Podeu veure el trailer a https://youtu.be/Oc0DGXN6Rwk

Teniu una interessant resenya a https://youtu.be/1TX4Ep2EXJM

No recomanada a menors de 12 anys.


Dissabte 19 de Setembre a les 22 h.

Plaça de l'Església.

Aforament limitat a 160 persones. Entrades a la venda 30 minuts abans de la projecció.

Sessió a l'aire lliure que portarem a terme amb totes les mesures d'higiene i seguretat. Us demanem la vostra col·laboració portant la mascareta en tot moment.





No hay comentarios:

Publicar un comentario