18 jun 2019

QUIEN TE CANTARÁ de Carlos Vermut

El Cineclub Altafulla Link cel.lebra 10 anys de cinema !!

Per cel.lebrar-ho, us convida a gaudir de la pel.licula QUIEN TE CANTARÁ del director Carlos Vermut!

Conegut a la pantalla del cineclub per "Magical Girl", Vermut es un director dins la categoría d'unic, amb una capacitat magistral per crear mons tan reals com aparentment irreals, dotant a la seva obra d'un element gairebé oníric i inquietant.

QUIEN TE CANTARÁ es la història de Lila i Violeta. Lila Cassen era una cantant d'èxit als noranta, i que d'un dia per l'altre desapareix. Deu anys desprès, quan planeja tornar als escenaris, pateix un accident que fa que perdi la memòria. Violeta, qui viu dominada per la seva conflictiva filla Marta, es una dona que cada nit escapa de la realitat fent el que més li agrada: imitar a Lila Cassen al karaoke on treballa. Un dia Violeta rep una fascinant proposta: ensenyar a Lila Cassen a tornar a ser Lila Cassen.

Deixe-vos emportar per la màgia d'aquesta pel-licula, per la seva fotografia impresionant, per un guió espléndit i per uns personatges complexos que gairebé fusionen entre sí mateixos.

Protagonitzada per Nawja Nimri (Lila Cassen), Eva Llorach (Violeta), Carme Elías (Blanca) i Natalia de Molina (Marta).


No recomenada a menors de 16 anys.

21 de Juny
Sala Teresa Manero
20 h.


1 comentario:

  1. Ainsworth, Queens - Casino Directory - JTA Hub
    Contact 구리 출장마사지 information about Ainsworth, Queens: The 춘천 출장안마 Ainsworth, 당진 출장샵 Queens, NY, US, 속초 출장안마 08401, 제주도 출장마사지 USA.

    ResponderEliminar