17 abr 2019

EL REINO de Rodrigo Sorogoyen


Aquesta setmana santa, vine al cinema!!

El Cineclub Altafulla us ofereix la pel.licula:

EL REINO de Rodrigo Sorogoyen i protagonitzada per Antonio de la Torre.

Manuel es un vicesecretari autonòmic que ho té tot a favor per donar el salt a la pol.lítica nacional. De cop, es trobarà que tota la seva vida s'ensorra per unes filtracions que l'impliquen a una trama de corrupció junt amb el seu amic, Paco. Quan els mitjans donen resò de l'escàndol, el partit fa costat a Paco i Manuel es expulsat del regne. Manuel no es resigna a caure sol i es veurà obligat a lluitar contra una maquinària de corrupció que porta anys funcionant i contra un sistema de partits, on els reis cauen, però els regnes continuen.


Magnific Thriller pol.l-itic protagonitzat per un esplèndid Antonio de la Torre, El REINO es una trepidant finestra oberta a la corrupció pol.lítica i al funcionament intern dels partits. Va arrassar als Goya i als Feroz i ha estat aclamada per la crítica com una película amb una potencia visual devastadora.


Trailer https://www.youtube.com/watch?v=XXqHt-WiAVI

Crítica de Fotogramas https://www.fotogramas.es/festival-de-toronto/a23007024/critica-el-reino-pelicula-sorogoyen/

Crítica de El Confidencial https://www.elconfidencial.com/cultura/cine/2018-09-28/el-reino-rodrigo-sorogoyen-barbara-lennie-isabel-pena-antonio-de-la-torre_1621241/

Si voleu, desprès de la peli podem parlar-hi una mica.


Divendres 19 d'abril a les 20 h. Sala Teresa Manero.


No recomenada a menors de 12 anys.





No hay comentarios:

Publicar un comentario