3 ago. 2017

NITS de Cinema Estiu 2017 LA VIDA DE CALABACIN

"Calabacín" es un nom molt curiós per un nen de 9 anys.

"Calabacin" es un nen valent, que desprès de perdre a la seva mare, ha de viure en una residència de nens orfes de la seva edat. "Calabacin" s'esforça per trobar el seu espai en aquest nou entorn que per ell es extrany i hostil. Amb l'ajuda dels seus nous amics, "Calabacín" apren a confiar i a deixar-se estimar. I així trobarà el veritable amor. 

"La vida de Calabacín" es, probablement, la millor pel.licula d'animació amb personatges infantils que mai s'ha fet. Realitzada amb un pressupost petit i amb mitjans artesanals, combina de manera magistral la tragedia i la comèdia, en una fusió nuclear de mirada de nen i emoció adulta. Els grans ulls dels personatges us ho diràn tot. 

No us deixeu enganyar per la sinopsi. Es tendra, divertida, bonica, molt positiva i molt humana. Us arribara al cor com no us podreu imaginar. Us parlarà molt de l'amor dels pares vers als fills i de els fills cap a els pares. Pero sobretot, de la necessitat que els fills tenen d'aquest amor. I de que el veritable amor es pot trobar sempre.  

La crítica i el públic avalen un treball excel.lent del director Claude Barràs. Multipremiada als festivals on ha estat presentada, "La vida de Calabacín" es un regal inmens que ens fa el Cinema.

Apta per tots els públics.

Podeu veure el trailer de la pel.licula a https://youtu.be/BOAoBP4B8DA


Dilluns 14 d'Agost a les 22 hores. L'Ermita d'Altafulla.

Aportació de 2 Euros en support al cinema al poble. 

El trenet turistic et porta al Cinema! l'ultim trenet de les 21 hores, farà una parada a les 21:30 h a la rotonda de l'Ermita. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario