12 feb 2017

2on CAMPIONAT DE SCRABBLE ESCOLAR A ALTAFULLA.

Ja està, ja tenim 10 representants d'Altafulla a la Gran Final el 25 de març!!!

Aquest divendres dia 10 de febrer a Altafulla vam celebrar el 2on Campionat de Scrabble Escolar del Tarragonés.
Van participar 56 nens i nenes de 3 escoles, La Portalada i el Roquissar d’Altafulla i l’escola Antoni Roig de Torredembarra. 56 criatures motivadisimes, entusiasmades, algunes més preparades que altres però totes disposades a gaudir d’una tarda molt intensa i interessant.
Feia goig veure’ls, en acabar les partides, com comentaven
entre ells les jugades, les paraules que havien posat, quina els havia sumat més punts i preguntant-se quines paraules podien posar amb la l.l, amb la ç, amb la x, és clar, les lletres que més puntuen, per poder guanyar les partides posteriors.
La canalla ha gaudit d’una jornada plena de nervis, alegria i il·lusió. Les ganes de competir no han aparcat les ganes de jugar amb una gran esportivitat i camaradería, i nosaltres encantats de poder difondre la nostra llengua a través del joc i d'impulsar la complicitat
el respecte entre els joves contrincants.
Total, la tarda ha estat un èxit d’assistència, 30 persones més que el 2016 i la organització no ha tingut cap fisura. Ha rebut l’agraïment dels familiars i també de la Federació Internacional de Scrabble en català.
I nosaltres agraïm la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, Montse Castellarnau, el suport que ha donat a Link en l’organització d’aquest event.

Aquesta Prèvia ha estat classificatòria i les deu parelles finalistes representaran la comarca a la Gran Final de Scrabble Escolar dels Països Catalans 2017, al Prat de Llobregat el 25 de març.

Les tres parelles guanyadores han estat:

1r lloc:
Joan Belmonte i Aina Estebanell, de La Portalada
2n lloc: 

Joan de l’Amo i Àlex Lozano, de La Portalada
3r lloc:

Biel Terrón i Adrià Bechini, de La Portalada


I aqui teniu la classificació per la Gran FinalALTAFULLA-classi-5è-6è-Primària-2017-1.jpg (539×478)

Si vols veure mès fotos, fes click aquí
aquí mès fotos i videos

No hay comentarios:

Publicar un comentario