17 mar. 2011

IN THE LOOP

Tornem al penúltim dijous després del canvi del darrer mes, motivat per les reformes als cinemes Les Bruixes. El que no recuperem, de moment, és l'horari de sempre, i aquesta vegada ens veiem a les 20:30 h. per gaudir de "In the loop", una sàtira anglesa sobre el món de la política. L'humor intel·ligent característic dels anglesos, esperem que ens faci passar una nit entretinguda.
Això és el que va succeir amb "The visitor". Un públic exigent, que omplia la sala a vessar, primera fila inclosa, va aplaudir en finalitzar la projecció. Encara que ens estem acostumant, no deixa de ser una gran satisfacció.
Recordeu que ens veiem dijous 24 de març a les 20:30h.

FITXA

Títol original: In the loop
Direcció: Armando Iannucci.
Guió: Armando Iannucci, Jesse Armstrong, Simon Blackwell i Tony Roche
País: Regne Unit, 2009
Fotografia: Jamie Cairney
Música: Adem Ilhan i Elysian Quartet
Muntatge: Anthony Boys i Billy Sneddon
Interpretació: Peter Capaldi, Tom Hollander, James Gandolfini, Mimi Kennedy, Paul Higgins, Gina Mckee, Steve Coogan, Chris Addison, Anna Chlumsky.
Durada: 106 minuts
Versió: doblada al castellà

SINOPSI

In the loop arrenca quan el President dels Estats Units i el primer ministre britànic decideixen iniciar una guerra. Aquesta vegada prometen ser ràpids. Promesa que ni el general nord-americà Miller ni el secretari d'Estat britànic per al desenvolupament internacional, Simon Foster, creuen. Però, desprès que Simon recolzés accidentalment l'acció militar en horari de màxima audiència en la televisió, es guanya, sense voler-ho, molts amics a Washington D.C. i les crítiques dels seus companys.

CRÍTIQUES I COMENTARIS

 • Bufetada àcida i acceleradíssima d'Armando Iannucci als assumptes que amaguen els despatxos de les administracions britànica i nord-americana i, de passada, al servilisme de les organitzacions internacionals, vassalles al seu servei. (José Arce, La Butaca)
 • "Divertida, lúcida, a esta comedia negra sobre la guerra sólo le falta un poco más de audacia a la hora de la caricatura. (...) Puntuación: *** (sobre 5)." (Nuria Vidal: Fotogramas)
 • "Sátira política feroz, inclemente y bañada en nitroglicerina. (...) Es una de las comedias más brillantes del año." (Jordi Costa: Diario El País)
 • "Magnífica dosis de humor inglés (...) ironía desbordante (...) Puntuación: **** (sobre 5)" (Carlos Marañón: Cinemanía)
 • Si alguien es admirador del humor británico en general y la serie The Office en particular va a disfrutar de lo lindo con esta cinta.
 • En resumen, genial para reirse con sentido y dar un toque de humor a un proceso tan macabro...
 • (A abstenerse los que no le encuentren la gracia al humor inglés).
 • Aguda, intel ligent i corrosiva paròdia sobre el món de l'alta política. Si t'agrada l'humor britànic no te la pots perdre. I si no t'agrada tampoc. Rialles assegurades.
 • Una bona pelicula d'interpretacions excel·lents i amb gran entusiasme. Aconsegueixen atreure l'espectador.
TRAILER DE LA PEL·LÍCULA

2 comentarios:

 1. Ahir, divisió d'opinions respecte a la qualitat de la pel·lícula. Els que vam anar a passar una estona entretinguda, ho vam passar bé amb la caricatura que es fa de l'alta política. Evidentment, si es fa un anàlisi seriós, la visió que es dóna no té res de divertit i sí de molt lamentable.
  Sobre el que no hi ha cap dubte és de l'èxit de la nostra proposta. Una altra vegada vam arribar als 100 assistents.
  Gràcies a tots/es.

  ResponderEliminar
 2. Hoy no pensaba comentar, pero al saber que hay quienes me leen me impongo.
  .El engendro que hemos visto, en descrédito, Burdo, de la Política; da naúseas laofensa de sus Concepciones, que se comporten de tal forma.Puede que haya Bloques mercenarios que sólo les lleve a enriquecerse, pero, aún éstos, por disimulo o, por que no se lo permitieran los demás, no alcanzan la hilerante e irónica versión, que no hace reir, sino al contrario.
  Es depravante que haya seres así de soecez que reporten tanto Revoltijo.
  Particularmente, a mí, no me gustó.

  ResponderEliminar