27 may 2010

PROGRAMACIÓ VARIADA

Aquest final de mes i principi de juny se'ns acumula la feina. Comencem recomenant-vos el Mercadet d'objectes de segona mà que es farà diumenge dia 30 de maig a la Plaça Martí Royo. Després del gran èxit de la primera trobada, ara fa tres mesos, les nostres companyes, amb la Bettina i la Sue al capdavant, tornen de nou a la càrrega. Segur que si us deixeu caure passareu una bona estona comprant o tafanejant.
El dia 2 de juny, primer dimarts de mes (com sempre a partir d'ara) segona trobada de la nostra acabada de néixer secció d'Scrabble. Si us agraden del paraules i els jocs de taula no podeu faltar. A la primera trobada, èxit rotund, amb quasi una vintena de participants, formant paraules, tant en català com en castellà. Ja esteu avisats. Dimarts a les 20h. a la biblioteca municipal.
Per acabar aquest petit repàs, tornem a oferir cinema en català per als nens i les nenes del poble. Una altra vegada, amb la col·laboració de l'AMPA de l'Escola El Roquissar, projectarem Arthur i els Minimoys, de Luc Besson. Hora i mitja de diversió per a compartir amb tota la família. Els tiquets els tindreu a la vostra disposició dijous i divendres vinent a la porta de les dues escoles. L'aforament és limitat, així que no us quedeu sense la vostra entrada. El passi serà el proper dissabte 5 de juny a les 18:30 h. al gimnàs de l'Escola El Roquissar.
Com veiu, no parem i ofertem per a tots els gustos i públics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario