22 ago 2022

SIS DIES CORRENTS de Neus Ballús

El Cineclub Altafulla, us ofereix, per aquest mes d'agost a la fresca, l'excepcional pel·lícula SIS DIES CORRENTS.

Amb SIS DIES CORRENTS, prepareu-vos per gaudir d'una comèdia original i inesperada, com cap altre que us pugueu trobar. Neus Ballús ens porta una peli tan real com el que és, una setmana de feina.

Coneixereu al Valero, al Pep i al Mohamed. En Pep es jubila i necessiten trobar a algú que ocupi el seu lloc. En Mohamed es presenta per treballar com instal·lador en aquesta petita  empresa dels afores de Barcelona. A fi de superar la setmana de prova, Mohamed ha de bregar amb les excentricitats dels clients i dels companys de feina, que per diferents motius no li posaran fàcil.





Una peli molt especial, diferent i necessària, feta amb personatges reals que s'interpreten a si mateixos. La directora Neus Ballús va buscar als que serien els actors entre els professionals del gremi d'instal·ladors de Barcelona. Ells no sabien que allò acabaria sent una pel·lículaAquí irradia la seva originalitat i frescor, ja que amb Valero, Moha i Pep, viureu sis dies de feina, entrareu a cases de persones molt diferents i veure situacions tan esperpèntiques com la mateixa realitat.


Estructurada en sis capítols, corresponents a cadascuna de les cases que es visiten per fer reparacions i manteniments, la pel·lícula ens mostra el món interior que es viu a cada casa. Ho fa des de els ulls dels lampistes i la seva mirada gairebé antropològica vers aquells que hi viuen i treballen, mentre la seva feina passa de rutinària a inesperada.


Una peli per gaudir en familia!

Tràiler https://youtu.be/C5DXRe7VEPY

Entrevista als tres protagonistes: Valero, Mohamed i Pep: https://youtu.be/WoJT2riicFQ

Entrevista a la directora Neus Ballús https://youtu.be/jLrwH4lVVqQ

Dissabte 27 d'agost de 2022.

Plaça de l'Església. 22 h.

Apta per tots els públics.






No hay comentarios:

Publicar un comentario