14 mar 2022

LA CAMARISTA de Lila Avilés

El Cineclub Altafulla torna a oferir cinema, torna amb una sessió especial dedicada a la dona treballadora i torna amb la peli que es va quedar sense poder-se projectar ara fa dos anys quan va arribar la pandemia. Ens vam dir que la fariem i aquí la teniu!


LA CAMARISTA és l'òpera prima de la directora mexicana Lila Avilés i una joia fascinant i enigmàtica. Una aproximació veraç a la sol.litut femenina i al treball pacient i constant. 

LA CAMARISTA ens presenta a Eve, una jove cambrera de pis d'un luxós hotel de Mèxic. Una exclusiva torre de cristall on viuen hostes tan rics que ella només pot imaginar-se les seves vides a través de les seves fantasies i dels objectes que van oblidant. Amb un horari llarg i esgotador, que no li permet veure ni a la seva família, Eve prepara un pla per millorar la seva situació laboral. 

Protagonitzada excel.lentment per Gabriela Cartol, qui ens ofereix un esplèndid retrat de la situació laboral i vital d'una dona que treballa sense descans i sense mostrar gaires artificis. Sereu espectadors del dia a dia de la Eve, entre passatges secrets, códics i rutines que us brindaran un punt de vista voyeuristic. 


Teniu el Trailer a https://youtu.be/mDCDXWL-BmE

Podeu coneixer més detalls de la peli amb l`entrevista a la directora Lila Avilés https://youtu.be/5oM8SIqrSko


No recomanada a menors de 12 anys. 

Divendres 18 de Març de 2022 a les 20 hores. 

Sala Teresa Manero

Aforament Limitat. Ús de mascareta obligatori. Obertura de portes i venda d'entrades 30 minuts abans de la projecció. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario