22 jul 2021

MA FAMILIE ET LE LOUP (LA MEVA FAMILIA I EL LLOP) de Adrià Garcia

 TORNA EL CINECLUB ALTAFULLA D'ESTIU!!!


Benvolguts amics,

Tornem a fer cinema i a portar-vos grans històries i començem aquest divendres amb la bonica i atrevida MA FAMILIE ET LE LOUP (LA MEVA FAMÍLIA I EL LLOP). Una història sentida, divertida i entranyable per gaudir amb tota la família. 

Esteu a punt de conèixer l'Hugo i la seva esbojarrada família plena de cosins, tietes i tiets i la seva extravagant àvia. L'Hugo gairebé no els coneix, però poquet a poquet, entre jocs i entremaliadures, tots aniran fent pinya. Quan descobreixen que el llop (imagineu que es el que simbolitza el llop?) amenaça amb dur-se l'àvia, s'organitzen per salvar-la, convertint les vacances en una aventura única. 

El director de Cerdanyola del Vallès Adrià Garcia, té una marcada trajectòria al món de l'animació, havent treballat a sèries com "Les Tres Bessones". Aquesta es la seva tercera pel.lícula, on fusiona realitat i animació per explicar una entranyable història plena de tendresa. Gaudiu del personatge de l'àvia, interpretat per una gran Carmen Maura, i permeteu-li que us porti a sentir l'olor a estiu. Gaudiu també d'aquesta casa solariega plena d'alegria, nostalgia, aventura i vida. 

MA FAMILIE ET LE LOUP va guanyar el premi a millor pel.licula infantil al Festival REC de Tarragona de 2020. Una pel.licula molt especial; una petita i bonica gemma amagada que podreu veure gairebé en exclusiva, donada la seva limitada distribució comercial. 

No recomanada a menors de 6 anys. 

Divendres 23 de Juliol a les 22 h. 
Plaça del Pou.

Aforament limitat a 160 persones. Entrades a la venda 30 minuts abans de la projecció.


Sessió a l'aire lliure que portarem a terme amb totes les mesures d'higiene i seguretat. Us demanem la vostra col·laboració portant la mascareta en tot moment.




No hay comentarios:

Publicar un comentario