18 oct 2021

O QUE ARDE de Oliver Laxe

El Cineclub Altafulla torna a la seva programació habitual i ho fa amb la pel.lícula que es va suspendre per la pandemia. L'excepcional O QUE ARDE 

Ningú espera a Amador quan surt de la presó desprès de complir condemna per haver provocat un incendi. Torna a la seva casa, un llogaret perdut de les muntanyes de Lugo, on tornarà a conviure, al ritme assossegat de la natura, amb la seva mare, Benedicta, la seva gossa Lluna i les seves tres vaques.

La pel·lícula d'Oliver Laxe no es, encara que ho sembli, el retorn d'un piròman al seu poble. És molt més que això. És un reflexe clar i humà de molts retalls de vida, de moments que han passat i edats diferents. És sobretot, una porta oberta a la vida diària de la Galícia dels pobles immersos en la Naturalesa - no perdeu de vista el personatge de la mare -. I és una obra única amb uns aclaparadors minuts finals com mai rodats.

Deixeu-vos portar per les imatges d'aquesta pel·lícula, que ús desvetllaran a poc a poc una història on mai re és el que sembla i on la vostra pròpia percepció us donarà respostes.

No recomanada a menors de 7 anys.

Podeu veure el tràiler a https://youtu.be/KWdlRdCzD-w


Reportatge de Dias de Cine sobre O Que Arde amb entrevista al director https://youtu.be/4eUR7g7da7k

Projecció que portarem a terme a la Sala Teresa Manero, amb totes les mesures de seguretat i amb aforament limitat a 60 persones amb distanciament social. Demanem fer ús de la mascareta en tot moment.

Divendres 22 d'Octubre a les 20 h. Obertura de portes a les 19.30 h. Donat el protocol de seguretat, recomanem arribar amb antelació.








No hay comentarios:

Publicar un comentario