15 ene 2020

LAS NIÑAS BIEN de Alejandra Márquez Abella

El Cineclub Altafulla enceta l'any 2020 amb una excel.lent i multipremiada pel.lícula mexicana!

LAS NIÑAS BIEN ens portarà al Mèxic dels anys 80. Sofia es una dona de classe alta que viu una vida fàcil i plena de luxes. Però tot arriba a la seva fi amb la profunda crisi que viu Mèxic i que també afectarà a les empreses del seu marit. Tot i fer el possible per mantenir les aparençes, poc a poc Sofia haurà de dir adeu a tots aquest excessos i entendre que forma part d'un món que s'ensorra.

Protagonitzada per una impressionant Ilse Salas, LAS NIÑAS BIEN es basa en el llibre homònim de Guadalupe Loaeza i supossa l'interessant debut de la directora mexicana Alejandra Márquez Abella en el llargmetratge de ficció. Ho fa exposant amb força els esdevenirs i les contradiccions, que van influir a la classe alta mexicana dels anys 80. Una pujada considerable del preu del dólar, a la que es suma la conseqüent devaluació del pes mexicà, farà que les luxoses costums trontollin.

La pel.lícula va passar pel festival de Toronto i va guanyar la Biznaga d'or al Festival de Málaga i el premi de l'audiencia al festival de Macao.

Trailer https://youtu.be/mk1slAHi45c


Una peli imprescindible que us captivarà!

Divendres 17 de Gener a les 20 h. Sala Teresa Manero.

Apta per tots els públics.


Cineclub Altafulla Link


No hay comentarios:

Publicar un comentario