14 sept 2019

THE CHILDREN ACT de Richard Eyre

El Cineclub Altafulla torna amb la projecció de la pel.lícula "THE CHILDREN ACT - EL VEREDICTO (LA LEY DEL MENOR)".

Fiona Maye es una prestigiosa jutgessa del Tribunal Superior de Londres, especialitzada en dret familiar, que passa per una greu crisi matrimonial. Quan arriba a les seves mans el cas d'Adam, un adolescent amb leucemia que es nega a rebre una transfusió de sang que li pot salvar la vida per ser Testimoni de Jehová, Fiona descubrirà sentiments ocults que desconeixia i lluitarà perque Adam entri en raó i sobrevisqui.

Basada en la novel.la de Ian McEwan (qui s'encarrega de l'adaptació i guió de la pel.licula), "The Children Act" es un terrabastall emocional: un exemple de la lluita personal entre els sentiments que es viuen i els que es demostren; entre el que s'ha de fer i el que se sent que s'ha de fer. I també es una pel.licula sobre la defensa de la vida per sobre de la defensa de la dignitat. Mesurada, correcte i controladament dramàtica, "The Children Act" ens porta a una Emma Thompson excepcional, qui veurà com la seva vida formal i entregada de jutgessa, trontolla per tot arreu. I tot per un sentiment.

Crítica de la pel.licula a https://www.fotogramas.es/peliculas-criticas/a25287458/el-veredicto-la-ley-del-menor-critica-pelicula/

Trailer de la pel.licula https://www.dailymotion.com/video/x6x3oqe

No recomenada a menors de 7 anys.

Divendres 20 Setembre a les 20 h. 


Sala Teresa Manero. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario